rachel400Als ik mezelf in één woord moet omschrijven, dan is dat kleurrijk. Overal waar ik ben, scan ik mijn omgeving op leuke en nieuwe mogelijkheden. Mijn passie is afwisseling; dat prikkelt mijn creatieve vermogen en laat nieuwe ideeën opborrelen. Omdat ik zelf zo kleurrijk ben, zie ik de waarde van een diverse (een kleurrijke) groep!

Maar ik ben ook analytisch. Ik kan snel situaties overzien en doordringen tot de kern. Overzicht biedt helderheid en rust. Vanuit die situatie kun je de zaken anders en beter oppakken. En waar nodig snel schakelen.

Ik ben gek op yin en yang. Waarden die elkaar aanvullen. Orde is geweldig, want het schept ruimte voor de chaos waaruit creaties ontstaan. Structuur is een uitstekend fundament voor de spannende uitspattingen die je scherp houden. Regels zijn fijn als ze je veiligheid geven en zo vrijheid mogelijk maken. Goede samenwerking tussen heel verschillende mensen maakt dingen waardevoller!

Maak kennis met mij:

Een boek. Een echt heus boek!

Een boek. Een echt heus boek!

Samen met Baudy Wiechers werkte ik in 2017 aan een boek. Zij schrijft en ik teken. Wij worden zelf erg blij van deze samenwerking en sinds 13 oktober 2017 kunnen jullie het resultaat bekijken.


Kleurplaat op zondag

Kleurplaat op zondag

Het begon als experiment, maar het liep een half jaar door: (bijna) elke zondag een kleurplaat om te downloaden! 

Op Facebook vind je de bijbehorende video's.

Klik steeds op de afbeelding om de PDF te openen/downloaden.


Kleur en doedel Texel - ansichtkaarten

Kleur en doedel Texel - ansichtkaarten

Een vrolijke verzameling van 15 ansichtkaarten (A5) die je stuk voor stuk een eigen invulling kunt geven voordat je ze opstuurt.

Achterop elke kaart staat een korte opmerking ter inspiratie.


Kleur en stuur een kaart!

Kleur en stuur een kaart!

TIP: deel eens iets heel old-school via de post (aka 'snail mail'). Liefst met een persoonlijk tintje. En kleuren is helemaal hip, ook bij volwassenen. Je snapt: 1 +1 = 2 en zo werd  'kleur 'n kaart' geboren


Van gezinsoverleg tot bedrijfstraining

Van gezinsoverleg tot bedrijfstraining

“Naar elkaar luisteren is zo belangrijk”

Interview door DOK7 collega Frans Hopman


Je hebt twee soorten mensen...

Je hebt twee soorten mensen...

... mensen die mensen in twee soorten verdelen en mensen die dat niet doen.


Bouwlab Texel

Bouwlab Texel

Eén zaterdagochtend per maand biedt Kunstschuur Udjat kinderen onder de noemer ‘Bouwlab’ letterlijk én figuurlijk de ruimte dingen te ontdekken en te maken.


Gezinsoverleg ervaringsverhalen

Gezinsoverleg ervaringsverhalen

Voor gezinsoverleg.nl schrijf ik met enige regelmaat een blog/ervaringsverhaal. Hieronder de links op een rijtje:


Het ontstaan van Bouwlab Texel

Het ontstaan van Bouwlab Texel

Bouwlab is ontstaan toen ik een kop koffie dronk met Remkje. Beiden hebben we kinderen die dingen uitvinden en willen maken. Voor dat 'maken' hebben ze niet altijd voldoende kennis en vaardigheden.


Video-inspiratie

Video-inspiratie

Waarom zou mijn Favorieten-lijstje alleen als bladwijzers op mijn computer bestaan? Delen is veel leuker! Dus bij dezen:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren