Van tekenen wordt ik heel blij.

Op die manier voeg ik graag iets toe, in de vorm van kleurplaten of kleur-ansichtkaarten, aan het boek Besluit met CONSENT, in animaties...

Uiteraard ga ik dat niet vangen in heel veel woorden, maar in plaatjes:

pinoccio-nov2018
IMG9885
Rachel-cyaan
Rachel-B
IMG1650
bouwlab
tussen-de-stenen
IMG7307
previeuw-boerderij
VW-BusjePeace

Een kleuransichtkaart:

Deel eens iets heel old-school via de post (aka 'snail mail'). Liefst met een persoonlijk tintje. En kleuren is helemaal hip, ook bij volwassenen. Je snapt: 1 +1 = 2 en zo werd  'kleur 'n kaart' geboren.

Voor bedrijven is een kleur-kaart een leuke manier om je naam, initiatief of product onder de aandacht te brengen. In een kleurplaat kun je prima je verhaal kwijt, op een nét iets andere manier. Doordat men gaat inkleuren is er ook echt even aandacht voor dat verhaal. Is je kleurplaat een kaart, dan kun je hem ingekleurd weer opsturen. Old-school delen via de sociale media. Snail mail. Ik maak een passend en uniek ontwerp voor je en zorg dat ze keurig gedrukt worden.

Toepassingen:

  • Verdelen op beurzen. Bezoekers nemen de kaart mee naar huis, kleuren hem daar in (of laten de kinderen dat doen) en sturen hem aan iemand in hun netwerk.
  • Verras je gasten met een kleur-ansichtkaart. Aan tafel of in hun vakantieverblijf. Dat wordt door jong én oud zeker gewaardeerd. En met een beetje mazzel geniet het thuisfront ook mee!

2018
IMG2283
Kleur-n-kaartset
IMG1916
kleur-kaartVIPsport
kleurnkaartPaard
IMG0274
bloemenliefbeest

Wil je ook unieke, handgetekende kaarten om in te kleuren en op te sturen?
Stuur me dan NU een mail!

Diverse plaatjes

Boeken, verhalen, website's... versterk je verhaal met een beeld! Een kleine greep:

collage-webjongens
voorbeeld2
collagewadden
2017-03-27-172650
driehoek3B-Small
Ger-Consentspel
WTLV-zwart-wit-500

Kleur en Doedel Texel

Een vrolijke verzameling van 15 ansichtkaarten (A5) die je stuk voor stuk een eigen invulling kunt geven voordat je ze opstuurt.

Achterop elke kaart staat een korte opmerking ter inspiratie.